2010. augusztus 11., szerda

újraaaaa

Martiiiiiiiiiiiiiiiiiin:
vagy két éve ismerlek.... és sose jön össze a tali... megismertelek... leszartad a pofám ujra beszéltünk leszartad a pofám ez ment... és most is... multkor jöttél volna de nem értél le idáig kurvára kivoltam és most is kivagyok. nincs kivel ezeket megosztnom azért irom le... haha előbb megmutattad a hajad és ugy volt hogy átmászok és megduglak. kurva jó lett és rohadtul teccik. és ugye irtam hogy megtennél-e egy dolgot értem.... teleirtam azt a izét msnen amibe kell irni és nem küldtem el mert nem mertem és nem akarom mert nem bírom.. de meg kell tennem minél előbb. vagyis még magam sem tudom mit kéne TENNEM. emlékszel mennyit kamoztunk? emlészel?????.................. és mostmeg mindennek vége semmi nemjo. ajh nem folytatom már tovább...

http://www.youtube.com/watch?v=RRltuBKjgNM&feature=related


Rolcsi...:
emlékszel békésen voltál... aztán szentesen és megismertelek.... és tudom hogy hülye vagy és aranyos és szeretlek de ez már csak szép emlék... azért jo volt megismerni.


kivan mégitt?.... nem jut eszembe bocsi d nincs kedvem már irni jaaa és
KEVIN JÖSSZ ARRA A SZARRA ÉS BELELÖKLEK A HAJÓRÓL A VÍTBEEEEEEEE. de ha nemjössz felmegyek rted-.- ♥

1 megjegyzés:

 1. Tisztelt Blogíró!
  Elnézést kérünk a zavarásért,főleg azért hogy spamelünk a blogodban csak ezzel a kis levéllel szeretnénk felhívni a figyelmünket magunkra. Igyekszünk úgy körlevelezni, hogy mindenhova egyszer írjunk, ha másodszor is előfordult szíves elnézésedet kérjük és nyugodtan szólj ránk!
  A blogunk szeretné kultbloggá kinőni magát, ami tudjuk kemény munka, de 8 igencsak aktív szerkesztő van rajta az ügyön, a blog napi szinten frissül!
  Különböző stílusban, különböző témákról írnak, így mindenki megtalálja a helyét és önmagát, színessé válik a cikk kavalkád, hiszen nem mind vagyunk egy véleményen (ezért sok vita cikk is születik). Ha megnyertük a tetszésedet gyere bátran, légy folyamatos olvasó és terjessz minket!
  Témék dióhéjban: Zene, film, könyv , ajánlók, művészek, költők írók, orvosi cikkek, mutációk, betegségek, életmód-tanácsadás, kutatások, horror és még ezoterika,okkultizmus, filozófia, érdekességek és Istenkeresés is megállja a helyét (normális keretek közt). Ezek mellett a készítők vicces képregényekkel is szolgálnak.
  Szeretnénk alternatív fiatalok körében elterjedni és jóra és hasznosra tanítani őket. Nem támogatjuk az öngyilkosságot és semmilyen önpusztító cselekményt. Nem buzdítunk senkit sátánizmusra (bár volt róla szó, de csak ismeretterjesztő cikként) ,a témák az írók saját kedvenceiből és érdeklődési köréből áll csupán amit próbálnak minél kevésbé negatívabb kontextusban előadni.
  Gyere és less meg miket, ha zavartunk pedig még egyszer elnézést, nem fordul elő többet! Üdvözlettel a:
  M.A csapata

  VálaszTörlés